skip to Main Content
Tel: +31 (0) 35 - 75 10 110

Rental Management Software

In deze Rental Management Software kunt u informatie over elk item dat u in de verhuur aanbiedt eenvoudig opgezocht en geselecteerd worden. Elk apparaat of verhuureenheid wordt weergegeven als een uniek item in het portfolio van uw bedrijf. Uiteraard kunt onbeperkt artikelen invoeren en wijzigingen doorvoeren.

Informatie over opbrengsten en gemaakte kosten van ieder artikel afzonderlijk kunnen worden bekeken met behulp van het dialoogvenster waarin overzichtelijke rapportages bekeken kunnen worden. Werknemers die betrokken zijn bij het onderhoud van apparatuur kunnen technische en financiële gegevens van elke servicetaak invoeren. De financiële administratie is volledig geïntegreerd met de verhuurmodule, zodat deze gegevens naadloos gebruikt kunnen worden.

Tevens beschikt de applicatie over integraties met standaardaankoop, voorraad, service, vaste activa en verkoopmodules van Microsoft Dynamics NAV. Alle kosten en inkomsten gegenereerd door deze modules worden weergegeven in formulieren en rapporten over het individuele item, itemtypen en itemgroepen.

Via EQM Rental Management Software kan een bedrijf dat liften verhuurt bijvoorbeeld de rendement van een unieke lift, een bepaald type lift of groepen liften meten.