skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
Microsoft Business Central | A Platform For The Future

Microsoft Business Central | A Platform for the Future

Gelukkig nieuwjaar…!…?
Zo… daar zitten we dan, de eerste volle week van 2019 zit erop!
De kalkoenvlekken zitten nog op ons kerstpak en we hebben iedereen alweer een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen.

Gelukkig nieuwjaar…? Ok, afgelopen week konden we ons nog verschuilen achter het ‘alcohol-excuus’, maar deze week is 2019 toch echt begonnen!
Alle tellers op 0, waar we een heel jaar hard aan gewerkt hebben ligt achter ons en over successen wordt alleen nog maar in verleden tijd gesproken. Dus of dat nou meteen zo gelukkig is…

Economische vooruitzichten
Het oude jaar, dàt was gelukkig! 2018 was beregoed! Afgezien van het feit dat we een belangrijke grondlegger van de economische stabiliteit zijn kwijtgeraakt, wijlen Wim Kok, liep de economie als een zonnetje. Alle bedrijven zaten vol met werk, werkzoekenden zaten niet lang thuis en het ging (bijna) alle bedrijven gewoon voor de wind. Een gelukkig oud jaar dus!

Het nieuwe, 2019, daarentegen ligt voor ons met tal van uitdagingen en kansen, maar er is nog niks bereikt…
De economische vooruitzichten zijn niet slecht, maar met meer uitdagingen dan voorheen. Het BTW laag tarief stijgt, accijnzen gaan omhoog, de bijtellingspercentages voor leaseauto’s staan onder druk en vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zal verder uit elkaar gaan liggen waardoor er lastig aan de juiste medewerkers te komen is.

Slim automatiseren
Wie nooit, of eerder alleen maar dacht, aan slim automatiseren doet er goed aan hier nu echt actie op te ondernemen, dit is het moment om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo efficiënt mogelijk te gaan werken. Maar hoe?

De meeste organisaties hebben 1 of meerdere tools ter beschikking die efficiëntie beogen. Soms zijn er ingewikkelde implementaties en dure consultants aan te pas gekomen om het ei van Columbus te leggen. En vaak sterft een dergelijk systeem een langzame dood. We kennen ze allemaal wel…

Toch was er 1 fabrikant die in de afgelopen jaren steun en toeverlaat van duizenden mensen was. Nooit werden zij in de steek gelaten en zonder hen was werken voor velen simpelweg niet mogelijk. Iedere dag bij het opstarten van de PC hoorden we heel even het bekende deuntje om daarna vol aan de slag te kunnen gaan. Juist dit merk, onze rots in de branding, maakt efficiënt werken nu beter mogelijk dan welk ander systeem dan ook.

Microsoft
Het is zo ver: alles naadloos geïntegreerd met elkaar, data nooit meer dubbel invoeren, volledig in de Cloud en tegen een overzichtelijk en betaalbaar abonnementstarief.
Outlook, Word, Excel, Skype, OneDrive, CRM, Proces Flows, werken in Teams, ERP systeem, document opslag en nog veel meer en overal ter wereld, op ieder device kan het werken doorgaan…

Microsoft Business Central | A Platform for the Future