skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

CONTRACT MANGEMENT : Ieder contract met uw klant is uniek. Er zijn (bijna) altijd wel afwijkingen van de basis contracten. Dit kan een arbeidsintensieve klus zijn om dit goed op te zetten en te beheren. Een administratieve applicatie die u hier volledig in ondersteunt verdient zijn geld snel terug. Eenmalig een goede basis inrichting neerzetten en vanaf dan maandelijks met een druk op de knop de juiste facturen uit kunnen sturen. En vooral bezig zijn met het pro-actief beheer van de assets.

Iedere branche heeft weer specifieke contract management behoeften. In de basis gebruiken wij Microsoft Dynamics Business Central met (indien nodig) specifieke modules voor VastgoedbeheerFinancial & Operational Lease, IFRS 16 registratie, Verhuur en Energie & Netwerk oplossingen.

 

SUPPLY CHAIN : De uitdaging van iedereen actief in de supply chain van een bedrijf is om het juiste product op tijd op de juiste plek te krijgen. Daar waar die klant is om het te kopen. Maar ……. hierin moeten er keuzes gemaakt worden ten aanzien van de voorraadniveaus op strategische plekken. Afhankelijk van welke strategie er in de keten er gehanteerd wordt. Hoe voorspelbaar is het koopgedrag van de klant? Waar zitten de leveranciers? Wat zijn de lead times?

Deze vraagstukken vinden wij leuk. Heerlijk om samen in te duiken. Te ontdekken waar de bottleneck in de keten zit en deze op te lossen en dan de volgende weer op te pakken. Tooling is belangrijk, maar het proces op orde is een eerste vereiste. Lees hier meer over onze ideeën

 

UNIEKE PROCESSEN : U bent uniek in wat u doet als bedrijf. Jarenlange ervaring en aandacht heeft uw processen echt onderscheidend gemaakt in de markt. In bijna alle processen is tegenwoordig wel ondersteuning nodig van een SW applicatie – planmatig, administratief, communicatief. Voor uw unieke processen zullen er vast behoorlijk wat aanpassingen gedaan zijn in deze applicaties.

Hier ligt het spanningsveld. U wilt uw unieke onderscheidende processen behouden, maar liefst tegen zo laag mogelijke ICT kosten. Maatwerk onderhouden is duur en erger het weerhoudt u om eenvoudig gebruik te gaan maken van nieuwere rijkere releases. Lees meer over onze ideeën.

ERP Plug & Play : Snel aan de slag met een professioneel ERP systeem? Zeker als uw bedrijf snel groeit is het belangrijk uw processen snel, goed en eenvoudig in een ERP systeem in te kunnen richten, beheren en gebruiken.

U hoeft geen IT specialist te zijn om een van onze oplossingen te kunnen implementeren en gebruiken. Met een snelle implementatie helpen wij u om snel aan de slag te kunnen gaan met een professioneel ERP systeem uit de cloud. Volledig ontzorgd op IT gebied, met de juiste zorg en begeleiding.

Lees meer over onze bijzonder praktische en succesvolle aanpak van uw ….