skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
REFERENTIES

Faect heeft een duidelijk andere kijk op de IT markt en volgt daarbij niet het traditionele branchemodel. Wij vinden dat de klant en het bedrijfsproces centraal moet staan en daaruit volgt de juiste IT oplossing. Een oplossing die werkt en zijn investering waard is!

SEO

Stichting Nieuw Thuis Rotterdam (SNTR) wil Syrische gezinnen met een verblijfsvergunning een nieuw thuis in Rotterdam bieden, zo snel mogelijk meedoen met de Nederlandse samenleving is het doel van dit programma.

De financiële stromen binnen de Stichting zijn talrijk en kunnen complex zijn. De ruim 80 medewerkers van Stichting Nieuw Thuis zijn dan ook blij dat zij een goed ERP systeem tot hun beschikking hebben.

Meer over dit project

De Rooy is een echt Brabants familiebedrijf wat zich al sinds 1923 richt op transport en met groot succes. Inmiddels mag De Rooy zich binnen Europa marktleider noemen op truck en tractor transport gebied en binnen de Benelux zijn tevens actief met de fijnmazige warehousing en distributie van witgoed.

Meer over dit project

Voor onze klant Stamhuis, heeft Faect zich bezig gehouden met de herimplementatie van SharePoint. Stamhuis zelf houd zich bezig met winkel verbouwingen en heeft jarenlange ervaring in retail verbeteringen. Ze hebben een passie voor winkelontwerp en de snelheid en precisie waarmee ze een winkel (her)inrichten of ontwikkelen.

Meer over dit project

Voor de klant Fulham zijn wij bezig geweest met de implementatie van Microssoft Dynamics met een overgang vanuit SAP.

Fulham ziet het als zijn missie de wereld van licht te transformeren door technologische beperkingen weg te nemen. Hierdoor kan het volledige potentieel van LED-technologie benut worden.

Meer over dit project

Zeg je equipment lease, dan zeg je Beequip

Toen Beequip in 2016 haar deuren opende in ‘s lands grootste havenstad Rotterdam was de bedrijfsslogan meteen duidelijk: Equipment first!

De ervaren oprichters van Beequip wisten dat succes van je bedrijf voor een groot deel afhankelijk is van het opzetten van een goed basis systeem.

Beequip koos voor NAV om haar bedrijfsadministratie in te gaan voeren en uiteindelijk ook om de leasecontracten in te beheren en af te wikkelen.

Meer over dit project

Wordwide

Door onze visie in de praktijk te brengen hebben we onze klantenkring gestaag zien groeien en zijn we in staat gebleken invulling te geven aan de steeds veranderende behoefte bij onze relaties. Met kwalitatieve producten gecombineerd met ervaren en gecertificeerde professionals leveren we oplossingen die werken en geld opleveren!

Benieuwd geworden wat Faect voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact met ons op!