skip to Main Content
+31 (0)35 75 10 110 info@faect.nl
REFERENTIES

Faect heeft een duidelijk andere kijk op de IT markt en volgt daarbij niet het traditionele branchemodel. Wij vinden dat de klant en het bedrijfsproces centraal moet staan en daaruit volgt de juiste IT oplossing. Een oplossing die werkt en zijn investering waard is!

SEO

Per jaar 40.000 papieren facturen verwerken, dat moet effectiever kunnen én binnen het bestaande systeem. Voor een bouwbedrijf gespecialiseerd in winkelverbouwingen heeft Faect de verwerking van facturen binnen zes weken geautomatiseerd, inclusief de goedkeuringsprocessen.

Meer over dit project

De Rooy is een echt Brabants familiebedrijf wat zich al sinds 1923 richt op transport en met groot succes. Inmiddels mogen wij ons binnen Europa marktleider noemen op truck en tractor transport en binnen de Benelux zijn wij tevens actief met de fijnmazige warehousing en distributie van witgoed.

Meer over dit project

Voor onze klant Stamhuis, heeft Faect zich bezig gehouden met de herimplementatie van SharePoint. Stamhuis zelf houd zich bezig met winkel verbouwingen en heeft jarenlange ervaring in retail verbeteringen. Ze hebben een passie voor winkelontwerp en de snelheid en precisie waarmee ze een winkel (her)inrichten of ontwikkelen.

Meer over dit project

Voor de klant Lumotech zijn wij bezig geweest met de implementatie van Dynamics NAV2013 met een overgang vanuit SAP.

Lumotech ziet het als zijn missie de wereld van licht te transformeren door technologische beperkingen weg te nemen. Hierdoor kan het volledige potentieel van LED-technologie benut worden.

Meer over dit project

Wordwide

Door onze visie in de praktijk te brengen hebben we onze klantenkring gestaag zien groeien en zijn we in staat gebleken invulling te geven aan de steeds veranderende behoefte bij onze relaties. Met kwalitatieve producten gecombineerd met ervaren en gecertificeerde professionals leveren we oplossingen die werken en geld opleveren!

Benieuwd geworden wat Faect voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact met ons op!