skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
Beequip

Al snel bleek dat de varieteit die Beequip aan financieringsdiensten wilde aanbieden beter in een gespecialiseerd ERP product gemanaged konden worden. Hierop werd door Faect de Soft4Leasing add-on (module) geimplementeerd op het NAV platform waardoor het krachtige ERP-systeem in staat was om grote aantallen, complexe leasetransacties te kunnen beheren en verwerken.

Inmidels is Beequip niet meer weg te denken in het Nederlandse lease landschap en heeft het Nederlandse MKB voor meer dan EUR 1 miljard gefinancierd om te helpen groeien.

De dienstverlening van Beequip is uitgebreid en toegespitst op een volledige digitale afhandeling waarin zowel MKBers als tussenpersonen, zoals dealers, handelaren en brokers, een belangrijke rol vervullen.
Via website, portals en andere fraaie IT oplossingen is Beequip in staat haar diensten heel klantvriendelijk aan te bieden en de gehele stroom inzichtelijk te maken.
Soft4Leasing is en blijft de backbone van de organisatie en is in staat de snelle groei die Beequip doormaakt bij te benen.
Wilt u meer weten over de Beequip casus of heeft u ook een lease uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.