skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
De Rooy Warehousing

Aan het woord, Geert van Bergen, ICT manager bij De Rooy:

De Rooy is een echt Brabants familiebedrijf wat zich al sinds 1923 richt op transport en met groot succes. Inmiddels mogen wij ons binnen Europa marktleider noemen op truck en tractor transport en binnen de Benelux zijn wij tevens actief met de fijnmazige warehousing en distributie van witgoed.

Binnen De Rooy Warehousing was behoefte ontstaan om een sluitende serienummertracering op te zetten voor de uitgaande witgoederen. In samenwerking met Faect is gekeken naar de directe behoeftes en de mogelijkheden op langere termijn. De keus is uiteindelijk gevallen op MobileNAV wat in zeer korte tijd geïntegreerd kon worden in onze bestaande NAV omgeving. Het stelt ons in staat om met een smartphone of tablet realtime scanning uit te voeren en direct administratief te verwerken in ons ERP systeem.

Omdat MobileNAV zo veelzijdig is wordt, nu verder gewerkt aan de geautomatiseerde verwerking van het inbound proces voor retouren en de registratie van lastdragers. Ook wordt er gekeken naar de integratie met onze heftrucks waarmee we verdere efficiëntie verwachten te realiseren. Duidelijk een platform waar we op verder kunnen bouwen.