skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

Power to your business! Een doelgerichte manier om ERP systemen te implementeren was de basisvisie waarmee we gestart zijn. Om meetbare resultaten te behalen, een duidelijke klantfocus te hanteren en kritisch te zijn in wat wel en wat niet te automatiseren. Het nieuwe systeem moet de investering immers waard zijn!

Door deze visie in de praktijk te brengen hebben we onze klantenkring gestaag zien groeien en zijn we in staat gebleken invulling te geven aan de steeds veranderende behoefte bij onze relaties. Met kwalitatieve producten gecombineerd met ervaren en gecertificeerde professionals leveren we oplossingen die werken en geld opleveren! Dat samenwerken met verschillende belanghebbenden daarbij een randvoorwaarde is begrijpen wij als geen ander. 

Het creatieve lettergebruik in onze naam : Faect danken we aan het stadje Vedbæk, in Denemarken. Navision, de voorloper van Dynamics Business Central, is daar ontstaan. Het trappetje in ons logo staat voor de groei die we bij elke klant trachten te realiseren of dat nu gaat over groei in omzet, efficiëntie en/of professionaliteit, Faect creëert met u de juiste oplossing!