skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

Rental Management Software (EQM)

Met deze Rental Management module op Dynamics Business Central kunt u informatie over elk item dat u in de verhuur aanbiedt eenvoudig opzoeken en selecteren.
Elk apparaat wordt weergegeven als een uniek item in het portfolio van uw bedrijf. Uiteraard kunt onbeperkt artikelen invoeren en wijzigingen doorvoeren.

Informatie over opbrengsten en gemaakte kosten van ieder artikel afzonderlijk kunnen worden bekeken met behulp van het dialoogvenster waarin overzichtelijke rapportages bekeken kunnen worden. Werknemers die betrokken zijn bij het onderhoud van apparatuur kunnen technische en financiële gegevens van elke servicetaak invoeren. De financiële administratie is uiteraard volledig geïntegreerd met de verhuurmodule, zodat deze gegevens naadloos gebruikt kunnen worden.

Het Business Central platform biedt standaard de modules aankoop, voorraad, service, vaste activa en verkoopmodules. Samen met de  Rental Management module EQM kunnen alle kosten en inkomsten eenvoudig worden weergegeven in overzichten en rapportages. Dit kan zowel voor individuele items, itemtypen en itemgroepen. Op deze manier kan een bedrijf dat bijvoorbeeld liften verhuurd het rendement van een unieke lift, een bepaald type lift of groepen liften meten.