skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

Microsoft Dynamics 365

Integratie is het sleutelwoord voor goed functionerende systemen; Microsoft Dynamics 365 levert hiervoor het ideale platform.

In de basis omvat dit platform financiële administratie, ERP (Microsoft Business Central), productie, logistiek (WHM), marketing, servicemanagement, CRM en verkoop in een totaaloplossing.
Met Dynamics 365 is een grote stap gemaakt tot een naadloze integratie met een scala aan van Microsoft producten ; bijvoorbeeld het populaire Microsoft Office 365 pakket (inclusief Outlook), SharePoint en Power BI.

Open karakter
Door de ruim 1.000 door Microsoft erkende modules (add-on’s) op de markt ontstaat een nog betere aansluiting op de specifieke wensen van uw organisatie. Faect kan u hierin goed adviseren om samen tot een toekomst vaste oplossing te komen die maximale ondersteuning biedt voor uw bedrijf.

Met het vertrouwen van ruim 45.000 klanten in meer dan 42 landen heeft Microsoft een solide basis voor verdere ontwikkelingen van de producten. Dit wordt ook waar gemaakt door nieuwe versies en updates. Doorlopend wordt er verder doorontwikkeld en komen er tal van interessante nieuwe functionaliteiten en platformverbeteringen uit die voor u beschikbaar zijn!

Een kort overzicht van recente uitbreidingen:

 • Nieuwe apps voor alle apparaten, waaronder telefoons en tablets met iOS of Android;
 • Ingebouwde Microsoft Power BI-dashboards voor directe toegang tot KPI’s met een intuïtieve interface;
 • Naadloze integratie met Microsoft Customer Service (CRM);
 • Verbeterde schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid via betere Cloud prestaties;
 • Betere document management, workflow en Optical Character Recognition (OCR) mogelijkheden voor procesautomatisering en papierloze document management
  (Invoice scanning nu als standaard functionaliteit!);
 • Workflow verbeteringen om aangepaste automatisering rond facturering, HR en Payroll, financiële en andere kritische functies te verbeteren;
 • Verbeterde integratie met Microsoft Office 365;
 • Verbeterde accounting functionaliteit;
 • Uw maatwerk kan nu release onafhankelijk gemaakt kan worden. Heel interessant dus vooral voor die bedrijven die afhankelijk zijn van maatwerk, maar heel graag eenvoudig met de nieuwe releases mee willen gaan. Dat kan dus nu! Hoe? Door middel van Extensions, hiermee kunt u uw Microsoft systeem wijzigen zonder de directe bron te wijzigen, waardoor aanpassingen of uitbreidingen makkelijker te implementeren, beheren en upgraden zijn.