skip to Main Content
+31 (0)35 75 10 110 info@faect.nl

Met Jet Reports kunt u indrukwekkende rapporten maken met alle mogelijke functies van Excel — van grafieken tot draaitabellen en Sparklines. U krijgt gemakkelijk één mooi opgemaakt, inzichtelijk rapport doordat u gegevens van meerdere locaties kunt samenvoegen.

 

Een directe koppeling naar al uw bedrijfsgegevens

 • Jet Reports koppelt Excel rechtstreeks aan al uw bedrijfssystemen zoals MS Dynamics NAV, MS Dynamics CRM of MS SQL.
 • Tijdrovende en foutgevoelige gegevensinvoer, elke keer dat u up-to-date informatie in een rapport wilt krijgen, is niet langer nodig.
 • Met Jet Reports kunt u gewoon een rapport verversen om een tot op de minuut nauwkeurig managementrapport te krijgen.

Automatisch en precies op tijd

 • Jet Reports kan uw bedrijfsrapporten automatisch verversen en op dag-, week- of maandbasis distribueren als PDF-, Excel- of webpagina.
 • Geen gemiste deadlines of achterhaalde gegevens meer, gewoon de juiste rapporten op het juiste moment.

Directe toegang tot meer gegevens

 • Alle informatie in uw bedrijfssysteem is toegankelijk — inclusief alle tabellen, velden, flowvelden en dimensies. Met Jet Reports kunt u informatie uit verschillende databases consolideren. Met één klik kunt u de onderliggende gegevens achter de cijfers in uw rapport zien. Zo krijgt u de kennis die u en uw mensen nodig hebben om verstandige, goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Krachtig en vertrouwd

 • Jet Reports is helemaal Excel — dus als u Excel kent, zult u Jet Reports echt geweldig vinden. Er is geen tijdrovende leercurve en er is geen IT afdeling nodig om uw rapport te programmeren. Geen knippen en plakken – gewoon krachtige bedrijfsrapportage.
Binnen Jet Reports zijn er verschillende programma`s die een specifieke functie hebben. Hierbij is de omvang van de gegevens die mee genomen worden binnen het rapporteren het belangrijkste verschil. De drie programma`s die aangeboden worden zijn:

Jet Express is een rapportage tool dat medewerkers een simpele manier biedt om hun rapporten in Excel te creëren. Laat Jet Express al de belangrijke informatie van uw organisatie direct van Dynamics NAV in Excel laden!
Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om:

 • De balans, het budget, de opbrengsten en kosten uit een grootboek te laden en financiële rapporten op maat te maken – in Excel.
 • Creër de rapporten die je nodig hebt, door data uit de Dynamics NAV database te halen.
 • Verfris je data met een muisklik voor up-to-the-minute informatie.

Jet Express is een goede optie voor uw rapportage aangezien het:

 • met meer dan 60.000 gebruikers wereldwijd, een bewezen solide rapportage oplossing is gebleken;
 • en wereldwijde ondersteuning biedt met vertalingen in meer dan 15 talen.

Kijk voor meer informatie op de website van Jet Reports.

Jet Essentials – Rapportage voor groepssamenwerking. Een rapportage oplossing binnen Excel die steeds de nieuwste informatie gebruikt.

Jet Essentials is een rapportage oplossing voor de mensen en bedrijven die bekend zijn met Excel. Het is perfect voor ingewikkelde rapportage en samenwerking binnen een groep. Verbind al je bedrijfssystemen met elkaar binnen Excel. Je hoeft hierbij geen informatie te kopieren en te plakken in Excel, maar het gaat helemaal automatisch.

Hierdoor kunt u gemakkelijk:

 • Een complete inzicht in en toegang tot informatie van meerdere bedrijfssystemen verkrijgen
 • Automatisch de data om je rapporten te creëeren verzamelen
 • De kans op invoerfoutjes verkleinen en data met een enkele klik verversen
 • Tijd besparen en de productiviteit verhogen

Jet Essentials geeft uw groep de mogelijkheden om te creëeren, samenwerken en rapporten te delen; en dit alles binnen het excel dat u al gebruikt!

 • U bent constant verbonden met de meest recentelijke informatie
 • Plan uw rapportages voor automatische verzending en maak gebruik van proactieve alerts
 • Zoek nooit meer hopeloos naar een document, maar kijk naar de onderliggende data

Kijk voor meer informatie over Jet Essentials op de website van Jet Reports.

Jet Enterprise is een complete Business Intelligence en Rapportage oplossing die de antwoorden geeft op uw kritieke vragen; binnen een aplicatie die u al kent – Excel!
Met weinig tot geen training kunt u snel ontwikkeling analyseren en trends binnen uw markt ontdekken. U kunt vanuit uw Dynamics NAV beslissingen nemen die gebaseerd zijn op feiten en informatie uit verschillende database systemen.
Ieder onderdeel van uw organisatie krijgt de informatie en rapporten die zij nodig hebben.

Self service
Uw gebruikers hebben al de benodigde talenten om succes te hebben met Jet Enterprise. Het intuitive ”drag-and-drop” data manager maakt het makkelijk om tabelen of data velden toe te voegen waar u wilt. U heeft geen ingewikkelde dataset meer nodig, omdat Jet Enterprise de informatie uit de verschillende databases haalt.

Snelle ROI 
Jet Enterprise kan worden geïmplementeerd in een aantal uur, dus u kunt bijna direct waardevolle inzichten voor uw organisatie verkrijgen. Er is geen noodzaak voor dure technische benodigheden om uw BI systeem te onderhouden en aan te passen.

Een enkele oplossing
Met Jet Enterprise krijgt u een Business Intelligence en Rapportage systeem in een oplossing dat gemakkelijk al uw bedrijfsinformatie behoeftes oplost. U kunt snel strategische of ad-hoc analyses uitvoeren. U kunt rapportages inplannen voor automatische up-dates en deze verspreiden op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.

Kijk voor meer informatie over Jet Entreprise op de website van Jet Reports.