skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

MobileNAV is DE ULTIEME mobiele oplossing voor Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision).

Hiermee kunnen online en offline normale ERP-activiteiten buiten kantoor worden uitgevoerd, zoals verkoop, service en projectbeheer. Bovendien wordt hiermee garandeerd dat de actuele informatie van uw bedrijf, zoals van magazijn- en productiegerelateerde werkstromen, constant wordt bijgewerkt.

U kunt uw eigen mobiele applicatie samenstellen zonder dat daarvoor kennis van mobiele ontwikkelingen nodig is. Elk veld en functionaliteit is configureerbaar in NAV; op deze manier kunt u aangepaste modules en zelfs gespecialiseerde verticale oplossingen opnemen.

Simpel gezegd is MobileNAV een nieuwe gebruikersinterface voor Dynamics NAV, geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. U hebt toegang tot uw actuele informatie en functionaliteit, vergelijkbaar met desktopclients. Met offline functionaliteit kunt u zelfs zonder actieve netwerkverbinding doorwerken.

MobileNAV biedt native apps voor iOS (iPhone en iPad), Android, Windows Phone, Windows 8 en Windows Mobile/CE-platforms, daarom is zowel het uiterlijk als het gebruiksgemak veel beter dan dat van browsergebaseerde of cross-platformoplossingen.

MobileNAV ondersteunt u met uw werk met de volgende functies:
– Gebruik van de mogelijkheden van het apparaat: U kunt de mogelijkheden van het apparaat via de telefoon, e-mail, browser en kaartintegratie benutten.
– Ingebouwde barcodescanning: U kunt 1D-of 2D- (QR)barcodes lezen en verwerken. Deze kunnen worden gebruikt om gegevens te filtreren of in te voeren.
– Rapport of document genereren, bekijken en afdrukken: U kunt elk type rapport of document in PDF- of Excel-formaat uit uw ERP-systeem genereren en er een voorbeeld van zien en bovendien kunt u ze afdrukken met een mobiele printer.
– GPS-tracking- en kaartintegratie: U kunt uw collega’s volgen en hun dagelijkse route analyseren.
– Handtekening vastleggen: U kunt de handtekening van uw klant vastleggen en koppelen aan verkooporders, facturen, verzendingen of service-werkbladen.

De mogelijkheden van de toepassing kunnen worden uitgetest op onze demonstratiedatabase. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.