skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 biedt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, zodat u altijd op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde toepassingen van Microsoft die uw team al gebruikt. Het biedt een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid.
Het biedt IT-beheer en -efficiëntie, toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie. En het is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs.

Microsoft Office 365 biedt gebruikersproductiviteit waar u op kunt rekenen

  • Alle Microsoft Office 365-abonnementen bieden gebruikers overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s op vrijwel elk device.
  • Microsoft Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al gebruiken, zoals Word, Outlook en PowerPoint.
  • Met Office Web Apps kunt u uw Office-documenten bekijken met een consistente opmaak, eenvoudig bewerkingen uitvoeren en nieuwe documenten maken met de vertrouwde Office-interface.

Microsoft Office 365 neemt uw IT-zorgen uit handen

Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole behouden uw IT-beheerders controle over de gebruikersaccounts, toegangsrechten en implementaties binnen de eigen organisatie.

  • Microsoft Office 365 biedt up-to-date bescherming tegen virussen en spam.
  • Het gebruik van Microsoft Office 365 vermindert de tijd en kosten die de IT-afdeling kwijt is aan patches, upgrades of updates van servers.
  • Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft. Microsoft biedt namelijk een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie.

Voor de middelgrote en grote ondernemingen biedt Microsoft 24 uur per dag en zeven dagen per week ondersteuning op IT-niveau aan via de telefoon, het internet of per e-mail.