skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
Software Verbindt!

Software verbindt!

Stichting Nieuw Thuis Rotterdam maakt dankbaar gebruik van EMLinked
Bij het woord integratie denk je aan verbindingen van software systemen die met andere systemen kunnen communiceren en hierdoor een bepaald proces in een organisatie ondersteunen.
Waar je ook aan kan denken is integratie in de samenleving; mensen uit een ander land ‘wortelen’ zich langzaam maar zeker in Nederland op een manier waarop zij zich prettig voelen en in Nederland op hun plek zijn.
Een van onze klanten blinkt uit in beide vormen van integratie: Stichting Nieuw Thuis Rotterdam (SNTR) beheert, in onze Vastgoedbeheeroplossing EMLinked, de woningen waar ruim 200 Syrische gezinnen in wonen. Ondertussen helpen zij hen met een uitgebreid programma om op een niveau te komen waarin zij in staat zijn zelfstandig in Nederland te kunnen wonen, werken en de kinderen scholing te laten volgen.

200 gezinnen
‘Het belang om vanaf het begin direct een goede Financiële Administratie te hebben is echt heel groot’ zegt Andre Hoving, hoofd Administratie die in 2015 bij de oprichting van SNTR daar de eerste bouwstenen voor gelegd heeft. ‘Met een paar woningen, een paar gezinnen en een paar medewerkers kun je nog wel wat overzicht houden zonder professionele software, maar zodra dat gaat groeien kan dat echt niet meer’. Inmiddels huisvest de Rotterdamse stichting 200 gezinnen en werken er bijna 90 mensen voor SNTR, een initiatief van Stichting De Verre Bergen. De Verre Bergen is een private stichting die initiatieven steunt die Rotterdam en de Rotterdammers beter maken.

Complete administratieMet EMLinked is SNTR in staat om zowel de vastgoed administratie als de niet vastgoed gerelateerde financiële administratie in 1 systeem te voeren. De woningen en roerende zaken die zij aan de gezinnen verhuren kunnen beheerd worden (huur betalingen, gemaakte kosten ten behoeve van onderhoud, reparatieverzoeken), maar ook de salarissen, kosten, subsidies, et cetera worden allemaal in EMLinked geadministreerd.

‘We zijn heel blij met EMLinked, het is een uitstekend systeem en ook de mensen van EMLinked denken met ons mee hoe we dingen zo goed mogelijk kunnen organiseren’ zegt Eva de Jong, Hoofd Bedrijfsvoering van Stichting Nieuw Thuis Rotterdam. ‘Het concept wat wij hier hebben opgezet is ontzettend sterk, EMLinked ondersteunt daarin enorm. ’De toekomst biedt de Syrische gezinnen een mooi perspectief, het doel is dat ze uiteindelijk allemaal in staat zijn om zelfstandig in Nederland te kunnen functioneren. Bij EMLinked zijn ze dan ook heel erg blij dat ze Stichting Nieuw Thuis Rotterdam als klant hebben, niet in de laatste plaats EMLinked directeur Raymond Perridon: ‘Wat zij doen is heel mooi, dat zij onze software gebruiken zijn we gewoon hartstikke trots op; onze software verbindt!’

EMLinked is powered by Faect & DRVM