skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
Partneren… Hoe Moet Dat Eigenlijk?

Partneren… hoe moet dat eigenlijk?

Escape room
Vast zitten in een situatie waarin je liever niet zit, we kennen allemaal dat gevoel wel. Dan wil je maar 1 ding: zo snel mogelijk weg! De medewerkers van Faect hadden die ervaring afgelopen maand in Coronel’s Escape room in Huizen. Opgesloten? Help mij!

Van nature is een gevoel als dat van gevangenschap welke je in een escape room ervaart niet prettig, wij als mensen houden er niet van dat we niet zelf kunnen bepalen waar we gaan en staan. Toch zijn er tal van situaties waarin dit wel voorkomt. Op sommige momenten kun je een gevoel van ‘vast zitten’ hebben bij je energieleverancier, je huis of werk, maar ook bij je software leverancier. Het is natuurlijk ontzettend jammer om, na soms jarenlange wederzijdse tevredenheid, te constateren dat je software leverancier niet meer bij je past. Maar meestal betekent dat goed nieuws: uw business is gegroeid en u bent toe aan partner die daarin mee beweegt.

U bent uniek!
Ja natuurlijk, u heeft unieke processen, maatwerk, dat ene speciale dingetje dat niemand heeft, integratie’s… nou dan maar geen verandering…
Als ondernemer weet u dat stilstand achteruitgang is. Bij Faect hebben we al meerdere NAV gebruikende organisaties onder onze vleugels genomen, met al hun maatwerk, met dat ene speciale stukje en met alle uitdagingen die zij hadden. Waar een wil is is altijd een weg (naar…)!

Why is it a Faect?
Ook wij zijn anders! Wij komen niet u met een stropdas om vertellen wat u niet goed doet. Wij komen u  met de modder aan onze voeten helpen. Wij zijn allemaal professionals met vakkennis en een passie om klanten vooruit te helpen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.