skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

Differentie-mens gezocht M/V!

Resultaten uit het verleden bieden wel garantie voor de toekomst

Slechts weinig mensen weten dat al in 1822 de differentie-machine werd uitgevonden: een machine die tabellen kon maken van bepaalde termen.
Opvallend is niet alleen dat de eerste vorm van automatisering dus al bijna 200(!) jaar oud is, maar minstens zo opvallend hieraan is het woord ‘differentie’.
Differentie, oftewel onderscheid, is ook wat vandaag de dag ‘key’ is in automatisering.

Software developer steeds belangrijker

Veel bedrijven hebben in hun missie staan dat zij anders en onderscheidend zijn, dat is zeker niet specifiek voor de automatiseringsbranche. Toch kan de juiste IT partner wel het verschil maken voor haar klanten. Het meedenken, adviseren en dingen beter maken is waar ‘differentie’, mee gemaakt kan worden. Het is dan ook niet vreemd dat de rol van de software developer in de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden. Een goede developer kan niet alleen dingen zo programmeren en automatiseren dat het efficiency gaat opleveren, maar heeft ook een vooruitziende blik, tast af en consulteert in nieuwe mogelijkheden. De software developer opereert daarmee in het hart van de organisatie. In die zin was de rol van Charles Babbage bijna 200 jaar geleden al grotendeels hetzelfde en zal de rol van software developers in de (nabije) toekomst alleen maar belangrijker worden.

Vacature ervaren NAV developer

In ons Development team hebben wij zeer verschillende persoonlijkheden die hun vak verstaan; ontwikkelaars in hart en nieren. We hebben altijd ruimte voor goede en ervaren developers!
Spreekt dit je aan, lees dan hier de hele vacature van de leukste Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland!