skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
Bij Ons Zijn Klanten Iedere Dag Koning(in)!

Bij ons zijn klanten iedere dag koning(in)!

Faect breidt uit om klanten nog beter te kunnen helpen.

Met 27 april in het vooruitzicht denkt iedereen weer even aan ons eigen Vorstenhuis en is de kleur oranje razend populair, of je het mooi vindt of niet, iedereen wil zich die dag een beetje koning(in) voelen!

Bij Faect hebben we niet alleen Oranje in ons logo, maar vooral het streven om onze klanten zich iedere dag ‘Oranje’ te laten voelen. Een van onze belangrijke pijlers daarin is dat we voortdurend op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de branches waarin wij gespecialiseerd zijn: Lease, Vastgoedbeheer, Supply Chain en ERP voor startups. Met de unieke combinatie van kennis van onze, op Microsoft Dynamics gebaseerde, producten en branche specifieke kennis kunnen we organisaties echt vooruit helpen. Om de ontwikkelingen en trends in de markt op de voet te kunnen volgen hebben wij recentelijk ons Marketing team uitgebreid met Marloes Opsomer en Kristina Dejnega. Deze dames staan aan de vooravond van de afronding van hun studie Commerciële Economie en in dat kader deden zij vorig jaar onderzoek naar ontwikkelingen en trends in de lease-markt.

Pro-actief adviseren

Voor ons als bedrijf leverde dat onderzoek belangrijke informatie op: waar hebben onze klanten behoefte aan, welke elementen zijn belangrijk voor hun business en welke elementen worden er belangrijk voor hun business. Met die gegevens kunnen wij zorgen dat onze producten en diensten blijven aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten en kunnen we ze pro-actief adviseren en helpen.

Faect is dus enorm blij dat Marloes en Kristina nu voor Faect werken, met hun zeer actuele theoretische kennis, nieuwerwetse inzichten en hun research vaardigheden zorgen we dat onze klanten de service krijgen die ze nodig hebben en ook verdienen! Oranje is.. Oranje blijft… de mooiste kleur van allemaal!