skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
ERP Oplossing Ideaal Voor Webshops

ERP oplossing ideaal voor webshops

Bestellingen leveren
Met een paar simpele muisklikken ligt de wereld binnen handbereik. De online warenhuizen, specialistische webshops en allerhande online dienstverlening is niet meer weg te denken uit ons alledaagse koopgedrag. Gemak dient de mens!

Het bestellen via een webwinkel moet voor de geïnteresseerde koper makkelijk en snel gaan anders bestaat de kans dat er naar een andere shop gesurft wordt. De webwinkels besteden dan ook veel aandacht aan het optimaal inrichten van hun webshop met een overzichtelijke en uitnodigende lay-out. Maar op het moment dat de website goed gevonden wordt en er bestellingen worden gedaan beginnen de uitdagingen voor de ondernemer pas ècht: de klant heeft ‘geklikt’ en zit nu bij de brievenbus te wachten tot de bestelling arriveert. Aan de ondernemer nu de schone taak om de bestelling ook goed af te leveren. En over dat gedeelte van het bedrijfsproces is vaak nog niet zo goed nagedacht…

ERP Plug & Play
Vraag een ervaren retail ondernemer wat één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste pijler is van de onderneming en zonder meer wordt het ERP systeem genoemd. Zonder systeem wat voorraadbeheer, leveringen en facturatie verzorgd is het uitermate lastig om de onderneming financieel gezond te houden. Het is dus ook niet verwonderlijk dat in de afgelopen maanden steeds meer webshops aan de gang zijn gegaan met onze ERP Plug&Play software. Met deze Cloud ERP oplossing ben je in staat om in korte tijd je bedrijfsprocessen in te richten, je financiële administratie eenvoudig te beheren en de logistieke afhandeling van je webshop allemaal onder één dak te bewaken.

Groei van webshop
In een volgend nieuwsitem is een van onze klanten aan het woord die sinds enkele maanden onze ERP Plug&Play software gebruikt. Bent u ook benieuwd hoe snel deze ERP geïmplementeerd was, hoe naadloos deze communiceert met leveranciers en de webshop? Houd dan onze nieuwsitems in de gaten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een maandabonnement op ERP, eenvoudig voorraadbeheer en orderverwerking en de mogelijkheden tot groei van uw webshop!