skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
WebWinkel Vakdagen… Een Bos Met Digitale Bomen…?

WebWinkel Vakdagen… een bos met digitale bomen…?

De Web Winkel Vak Dagen zijn uiterst geschikt om te zien wat er zoal voor producten en diensten beschikbaar zijn om jouw webshop de allerbeste te maken, maar ook om te ontdekken wat een aantal grote webshops gedaan hebben om succes te bereiken. Als kers op de taart zijn er in Utrecht altijd sprekers van naam die hun ‘lessons learned’ met het publiek willen delen.

E-commerce klanten
Wij trokken met ons marketing team naar de beurs om ons in het landschap van de webshop eigenaren te begeven. In 2018 hebben wij 2 van onze klanten geholpen met het live brengen van hun webshop gekoppeld aan Microsoft Business Central waarin zij hun bedrijfsprocessen regisseren. Nu wilden wij weleens zien wat er in e-commerce land nodig is om succesvol te zijn.

Het eerste wat op de overzichtelijk ingedeelde beursvloer opvalt is dat slechts een enkele standhouder kan uitstralen wat hij of zij wil vertellen. Het is veel en het lijkt allemaal erg op elkaar, maar iedere standhouder claimt natuurlijk wel uniek te zijn. Aan het einde van een beursbezoek is het een compliment waard als een webshop eigenaar door de bomen het bos nog ziet.

Zelfs na het stellen van wat vragen bleef het bij sommige ‘software-voor-webshops- aanbieders’ nog steeds erg vaag waarom ik met mijn webshop bij hen moet zijn en wat zij dan voor mij kunnen betekenen.

Webshop systemen..?
Als webshop eigenaar heb je in ieder geval een goede webshop nodig, vaak is deze gebouwd met bekende platformen als Magento of Woocommerce. Daarnaast heb je allerlei back-office processen waar je graag een professioneel systeem voor wilt gebruiken. Op de Vakdagen kom je allerlei systemen tegen, maar geen enkele is het ei van columbus.
De woorden ‘api’ en ‘Integratie’ vliegen om je oren en als je nog niet gestruikeld was over de afkorting van de beurs (WWV) dan doe je dat wel over het vele en vele aanbod en onduidelijkheid die alle systemen teweeg brengen.

Pffff ….zucht ….. zucht

Wat zullen al die (startende) webshops blij zijn dat wij een simpel systeem hebben waarmee je alle backoffice processen kan ondersteunen, geen lange en kostbare implementatie hoeft te doen en direct aan de slag kan met waar jij goed in bent. En de rest…? Welke rest…?

Ben je ondernemer B? Lees meer voor onze ideale webshop oplossing: ERP Plug & Play

Microsoft Business Central | A Platform for the Future