skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000

Microsoft Dynamics

De Microsoft Dynamics product suite biedt professionele bedrijfsapplicaties uit de Cloud. Naadloos te integreren met uw systemen en processen, zowel standaard als met diverse branche specialisaties inzetbaar.

Supply Chain

Supply Chain is het hart van uw organisatie. U heeft als uitdaging om het optimale voorraadniveau te realiseren en zo veel mogelijk ‘JA’ te kunnen verkopen. Het kan allebei.

Unieke bedrijfsprocessen

Wat maakt een bedrijf uniek…? Vaak zijn dit de processen die u onderscheiden van de concurrentie. Belangrijk is om deze processen optimaal te ondersteunen in de bedrijfsapplicatie, maar zonder de gebruiksvriendelijkheid te verliezen.

Vastgoedbeheer

Proactief Vastgoedbeheer is inzage hebben in leegstand, prolongatie en aflopende huurcontracten. Optimale inzage in de vastgoedportefeuille met transparantie voor de vastgoedeigenaar en service voor de huurders.

Lease contract management

Van lease offerte naar lease contract naar facturatie en beheer van het contract. Moeiteloos aanpassingen kunnen doen in lease termijn, aflossing of rentepercentage. Detail rapportage op uitstaand saldo, lopende contracten en betalingsgedrag.

Verhuur

Om de optimale flexibiliteit van verhuur te kunnen bieden aan klanten, vraagt een administratie en beheer systeem dat dit ondersteunt. Aansluitende verhuurperiodes, minimale opslag en heldere calculatie zijn een must voor succesvolle verhuur.

EMLinked Vastgoedbeheer

EMlinked staat voor Estate Management Linked en is de standaard online vastgoed management software voor vastgoedbeheerders en eigenaren.

Voor groot en klein

Of u nu 50 of 1000 eenheden beheert, met EMLinked heeft u altijd 100% controle. Door het flexibel abonnementen model is deze schaalbare oplossing geschikt voor iedere vastgoed beheerder.

Soft4Leasing

Soft4Leasing ondersteunt diverse activa financiering concepten ‒ huurkoop, financial (capital) lease, operationallease. voordelen brengend voor automotive, apparatuur, vastgoed en andere vormen van active financiering-, lease- en fleet management bedrijven. Het gaat effectief om met verkoop-type lease, sale en lease backs, inruil goederen en verschillende mogelijkheden voor restwaarde berekening.