skip to Main Content
Tel: +31 (0) 88 707 7000
Supply Chain – Wie Interesseert Dat Nou…?!

Supply Chain – Wie interesseert dat nou…?!

Logistieke ketens beheren

Wie van de lezers van dit bericht koopt of produceert producten in Azië en verkoopt deze in Europa?

Wie maakt zich druk over logistiek? Over productie- en logistieke kosten, over importheffingen, fiscale entiteiten en lokale verplichtingen in verschillende landen?
Wie vraagt zich af wat dat betekent voor de kostprijs van een product?
Wie wil inzicht in de opbouw van kosten en waar of aan wie het meest wordt verdient?
Wie houdt zich bezig met hoe dat financieel wordt verantwoord?

Zijn er mensen die een supply chain willen beheren (zonder een leger aan ondersteunende diensten en systemen) of willen weten hoe je dat in één systeem onderbrengt?

Als u worstelt met de vraag hoe je dit soort uitdagingen kunt realiseren dan help ik graag. Misschien heeft u er nachtmerries van en kost het u bergen energie om het te organiseren. Weet dan dat ik enige ervaring heb op dat vlak en dat ik het ontzettend leuk vind om te doen. Ik geniet ervan als mijn klanten er in slagen hun supply chain onder controle krijgen en met dezelfde mensen hun omzet weten te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen. Het is al meermaals gelukt. Volgt u?

– Eric –

Eric Slond is Business Consultant bij Faect. Eric heeft meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van bedrijfskritische systemen in de logistieke sector. Het achterhalen en begrijpen van de uitdagingen van klanten en dit kunnen vertalen naar werkbare oplossingen zijn niet alleen Eric zijn kernkwaliteiten, maar ook zijn drijfveren.